Young G Béci háborúja Baukó Évával: Jól tud feneket nyalni

Young G Béci
Vágólapra másolva!
Young G Béci erőteljesen szókimondó stílusa miatt, egyre több emberrel kerül konfliktusba, most éppen azzal a Baukó Évával, akivel korábban sem kedvelték egymást különösebben. 
Vágólapra másolva!

A rapper egy 24 órán át elérhető Instagram-sztoriban osztotta meg erőteljes véleményét Baukóról, és a szokásosnál is keményebb volt vele.

"Drága Évikém! Tudom, hogy nincs szükséged hírverésre körülötted... Sose volt! Írd már le azt is, hogy pár hónapja hívtál minket, és úgy nyaltad a kis fenekünket, mint eddig senki. Kérdezgettél, infókat akartál kifacsarni... Sajnos annyira szánalmas egy szar nő vagy, hogy ilyet a világ nem b*szott!" - szólta le durván a reality-sztárt, aztán így folytatta:

"Kérlek, járd végig a pszichiátriai osztályt, ahova elfelejtettél menni, mert te még az orvosoktól is okosabbnak érzed magad! Édes, szerencsétlen, nyomorult nő... Egy szerencséd volt... annyira ferde hajlama volt a másik beteg Alekosznak, hogy miatta az lettél, aki ma vagy... egy senki!" - írta le Baukó Éváról véleményét Young G Béci.

Young G Béci LifeTV

Az eredeti bejegyzés a linkre kattintva megtekinthető 24 órán keresztül.