Kellemetlen élményben volt része Margot Robbie-nak és Cara Delevingne-nek, akik a hétvégén Buenos Airesben tartózkodtak.

Margot Robbie és Cara Delevingne Uberrel ment volna vissza a szállásra egy Buenos Aires-i vacsora után, egy lesifotós azonban agresszívan fotózni kezdte őket, még a kocsijukba is megpróbált bejutni.

A sofőr pánikba esett, és gázt adott, csakhogy akkor még csak Delevingne ült a kocsiban, Robbie épp be akart szállni – de végül ki kellett ugrania, miközben a Pedro Alberto Orquera nevű férfi még a földön fekve is fotózta.

Cara Delevingne és Margot RobbieForrás: Getty Images via AFP/2016 Getty Images/Jonathan Leibson

Az étteremből Robbie-ék két filmes barátja lépett közbe, akik elkergették a fotóst. Elmondásuk szerint Orquera menekülés közben elesett, ő azonban feljelentette a két filmest azzal, hogy megverték.

A TMZ-n fotók is láthatók a nyakmerevítőben, majd gipszben fekvő Orqueráról, akinek a karja biztosan eltört – akár így, akár úgy. A lap szerint a két feljelentett filmes már meg is jelent a bíróságon előtt, azt azonban egyelőre nem tudni, hogy pontosan mivel vádolják őket.