Hidegben már nem indul el fellépni, piacra és kínai boltokba jár Szűcs Judith

Szűcs Judith
Vágólapra másolva!
Elmondta, mit szeret nagyon a párjában, és azt is, hogy télen, fagyban már nem szívesen indul el fellépésre. 
Vágólapra másolva!

"A párommal 13 éve vagyunk együtt, és szerintem mi már örökre összetartozunk. Csak azt sajnálom, hogy nem előbb találkoztunk, mert nála figyelmesebb férfit el sem tudok képzelni. És nem horkol, ami számomra nagyon fontos" - nyilatkozta.

Szűcs Judith egy korábbi képen Forrás: Facebook

Jövőre 70 éves lesz, már nem indul el könnyen minden fellépésre. "Szeretem, amikor tapsol nekem a közönség, de sárban, fagyban már nem akarok menni. Utaztam én már eleget. Mindig igényes voltam a külsőmre, de egyre inkább a kényelemre törekszem. Jól érzem magam itthon egy lezser szabadidőruhában, sportpapucsban.

Timikémnek csak zöldséget, gyümölcsöt, mert vegetáriánus, a párommal eszünk húst, a hentes is jól ismer, mindig szép árut kapok tőle. Rendszeresen főzök, gyakran kétfélét is. A kínai üzletekben imádok nézelődni. Csak azt sajnálom, hogy minden ruha tucatáru. Nekem még drága édesanyám varrta a fellépőruháimat, ezért is volt a megjelenésem egyedi. Anyu nagyon ügyes kezű volt. Ruhát, nadrágot, sapkát, mindent ripsz-ropsz megcsinált. Amikor a válásom után egyedül maradtam a lányommal, édesanyám akkor is nagy segítséget jelentett. Sokszor vigyázott Timire, amíg én felléptem" - mondta a Meglepetésnek.