Angelina Jolie azt állítja, hogy Brad Pitt fojtogatta az egyik közös gyereküket, egy másikat pedig arcon ütött egy 2016-os magánrepülőgépes úton.

Angelina Jolie a nyilatkozatában egy 2016. szeptember 14-i magánrepülőgépes úton történt veszekedésről számol be, amely napokkal később a válókereset beadásához vezetett:

"Amikor az egyik gyerekük verbálisan megvédte Jolie-t, Pitt nekiesett a gyereknek, mire Jolie hátulról megragadta, hogy megállítsa. Hogy leszedje Jolie-t a hátáról, Pitt hátravetette magát a repülőgép ülései közé, megsértve Jolie hátát és könyökét. A gyerekek berohantak, és mindannyian bátran próbálták megvédeni egymást. Mielőtt vége lett volna, Pitt fojtogatta az egyik gyereket, egy másikat pedig arcon ütött. Néhány gyerek könyörgött Pittnek, hogy hagyja abba. Mindannyian meg voltak rémülve" – szerepel a dokumentumokban, amelyek azt állítják, hogy a repülőn a színész többször kiabált a családdal - írja a People.

Forrás: AFP/Leon Neal

A színésznő állítása szerint ő mindent megtett, hogy megpróbálja megóvni a gyerekeiket attól, hogy újra átéljék azt a fájdalmat, amit Pitt okozott a családnak azon a napon.

Hihetetlenül szomorú, hogy továbbra is felhánytorgatja, átdolgozza és újragondolja egy 6 évvel ezelőtti esemény leírását, és teljesen valótlan információkat tesz bele, hogy megpróbáljon további figyelmet szerezni magának a család kárára. Lehetősége volt arra, hogy információkat osszon meg a bűnüldöző szervekkel, akik úgy döntöttek, nem tesznek feljelentést. Volt lehetősége arra, hogy ezt megossza a hosszadalmas felügyeleti per során, amelynek eredményeként a bíró 50-50 százalékos felügyeleti jogot ítélt meg neki és Pittnek. Ő ahhoz folyamodott, hogy megpróbálja folyton ugyanazt a dolgot felhánytorgatni. Hónapról hónapra visszatér ugyanahhoz a dologhoz, új és mindig hamis információkkal olyan célokból, amelyeket csak ő tud" – mondta Jolie-ról egy Pitthez közel álló forrás.