Nehéz helyzetbe került Király Linda, akinek az egészségi állapota miatt alaposan mérlegelnie kellett döntését.

Sok mindent át kellett gondolnia Lindának, amikor elvállalta az Ázsia Expressz felkérését, ugyanis nincs könnyű helyzetben: köztudott, hogy vannak egészségi problémái, melyeket figyelembe kellett vennie.

"Viktorral arról beszéltünk, hogy annyira felnőttünk már, hogy nem lesz még egyszer lehetőségünk ilyet közösen átélni" – kezdte a Hot!-nak Király Linda. Az énekesnő állítja, egész életében kalandvágyó volt, így most is várta, hogy milyen megpróbáltatások elé kell nézniük.

Forrás: Király Linda/Instagram

 Persze gondolnom kellett magamra, az egészségi dolgaimra. Eleve melegem van, hőhullámok gyötörnek, de ezt mind félretettem. Az élet rövid, nem lehet tudni, hogy mit hoz a holnap.

Úgy látja, van olyan feladat, ami könnyebbséget jelent neki egy olyan versenyben, mint a TV2 kalandrealityje. "Tinikorom óta gyakorlatilag bőröndökből éltem, mivel a munkám miatt rengeteget utaztam. Dolgoztam producerekkel Nashville-ben, Los Angelesben, New Yorkban, Németországban, Londonban. Olyan, hogy stabil bázis, csak most lett meg igazán a saját lakással. Már rám fért egy ilyen felrázás, mint az Ázsia Expressz. Az sem utolsó, hogy majd amikor lesz családom, mesélhetek, hogy anya meg a nagybácsi miket élt át. Ezt nem lehet megfizetni" - tette hozzá.