Betegségéről beszélt Király Linda

Király Linda
Vágólapra másolva!
Nehéz helyzetbe került Király Linda, akinek az egészségi állapota miatt alaposan mérlegelnie kellett döntését.
Vágólapra másolva!

Sok mindent át kellett gondolnia Lindának, amikor elvállalta az Ázsia Expressz felkérését, ugyanis nincs könnyű helyzetben: köztudott, hogy vannak egészségi problémái, melyeket figyelembe kellett vennie.

"Viktorral arról beszéltünk, hogy annyira felnőttünk már, hogy nem lesz még egyszer lehetőségünk ilyet közösen átélni" – kezdte a Hot!-nak Király Linda. Az énekesnő állítja, egész életében kalandvágyó volt, így most is várta, hogy milyen megpróbáltatások elé kell nézniük.

Forrás: Király Linda/Instagram

Úgy látja, van olyan feladat, ami könnyebbséget jelent neki egy olyan versenyben, mint a TV2 kalandrealityje. "Tinikorom óta gyakorlatilag bőröndökből éltem, mivel a munkám miatt rengeteget utaztam. Dolgoztam producerekkel Nashville-ben, Los Angelesben, New Yorkban, Németországban, Londonban. Olyan, hogy stabil bázis, csak most lett meg igazán a saját lakással. Már rám fért egy ilyen felrázás, mint az Ázsia Expressz. Az sem utolsó, hogy majd amikor lesz családom, mesélhetek, hogy anya meg a nagybácsi miket élt át. Ezt nem lehet megfizetni" - tette hozzá.