Facundo Arana ismertségét a Vad angyal Ivójaként szerezte, de a sorozaton kívül számtalan alkotásban láthatták őt a nézők. Most a TV2 Dancing with the Stars című műsorában fog szerepelni, emiatt érkezett Magyarországra.

Barátságosan mosolygott a Liszt Ferenc repülőtéren Facundo Arana - írja a Bors. Ma érkezett meg hazánkba az argentin származású színész, aki már nagyon várta, hogy találkozhasson az itteni rajongókkal.

Nagyon sok tévénézőnek ismerős az idén 50 éves színész, főleg a 2000-es években nagy sikernek örvendő Vad angyalból. Az argentin telenovellában a Natalia Oreiro által alakított Milagros szerelmét, Ivót játszotta. Manapság már családos emberként, három gyermeket nevel feleségével, a modell, María Susinivel Arana, és a színészet mellett a zene is közel áll a szívéhez, szaxofonozik, de tud zongorázni, harmonikázni és énekelni is.

Forrás: Bors

Kiderült, közel egy teljes napot utazott a színész, hogy részt vegyen a TV2 Dancing with the Stars szombaton kezdődő élő showjában. Egyelőre nem tudni, milyen szerepet tölt majd be a műsorában, de hamarosan minden kiderül.