Zimány Lindára a bordasérülése miatt holnap még egy orvosi vizsgálat vár, majd szombaton este már szerepel a TV2 Dancing with the Stars show műsorában. A modell nagyon nagy vágya, hogy megmutathassa tánctudását.

Zimány Linda felkészülése nem indult zökkenőmentesen: a próbák elején komoly sérülést szenvedett, még kórházba is el kellett mennie, ám ez sem törte le a lelkesedését és türelmetlenül várja, hogy parkettre léphessen. A modellnek a bordatörése miatt sokkal óvatosabban kellett gyakorolnia, de ennek is igyekezett a pozitív oldalát nézni.

Nagy fájdalmaim voltak, de még egy hétig edzettem, miután megtörtént a baj. Az orvos is csodálkozott, hogy így táncoltam tovább. De legalább megtudtam, hogy tényleg nagy a fájdalomküszöböm

– mesélte a modell, aki az eset ellenére igyekezett a maximumot kihozni magából. A Borsnak azt is elárulta, hogy a Nagy Duett után ez volt az a műsor, amiben nagy vágya volt szerepelni.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

"Csütörtökön még egy orvosi kontrollra el kell menjek, de szombatra már nagyon készülök. Izgulok is miatta, de igyekszem sulykolni, hogy csak a szüleim lesznek ott és Dini, a partnerem"  – mondta.