Súlyos sérülése miatt újabb orvosi vizsgálat vár Zimány Lindára

Lékai-Kiss Ramóna, Gelencsér Tímea, sajttáj, sajtótájékoztató, dancing with the stars, harmadik évad, TV2, mindneki táncol, táncos showműsor, tánc, 2022.08.08., magyar celebek, celeb, híresség, Zimány Linda
Zimány Linda
Vágólapra másolva!
Zimány Lindára a bordasérülése miatt holnap még egy orvosi vizsgálat vár, majd szombaton este már szerepel a TV2 Dancing with the Stars show műsorában. A modell nagyon nagy vágya, hogy megmutathassa tánctudását.
Vágólapra másolva!

Zimány Linda felkészülése nem indult zökkenőmentesen: a próbák elején komoly sérülést szenvedett, még kórházba is el kellett mennie, ám ez sem törte le a lelkesedését és türelmetlenül várja, hogy parkettre léphessen. A modellnek a bordatörése miatt sokkal óvatosabban kellett gyakorolnia, de ennek is igyekezett a pozitív oldalát nézni.

– mesélte a modell, aki az eset ellenére igyekezett a maximumot kihozni magából. A Borsnak azt is elárulta, hogy a Nagy Duett után ez volt az a műsor, amiben nagy vágya volt szerepelni.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

"Csütörtökön még egy orvosi kontrollra el kell menjek, de szombatra már nagyon készülök. Izgulok is miatta, de igyekszem sulykolni, hogy csak a szüleim lesznek ott és Dini, a partnerem" – mondta.