Mint írtuk, folytatódott Árpa Attila pere: a kábítószer-kereskedelmet tagadja, de azt bevallotta, hogy többször fogyasztott drogot. Márciusban az ügyész egy év 10 hónap börtönt kért a vádlottra.

"Őszintén megmondom, hogy mindegy mennyi ideig húzódik el ez a tárgyalás, az biztos, hogy én ártatlan vagyok! A probléma az, hogy nem számít, hogy ártatlan vagyok-e vagy nem. Ez a megbélyegzés sajnos rajtam marad, ilyen a világ. Akármennyire is úgy érzem, hogy fontosabb a hírnevem, mint egy ilyen botrány, én ennek az áldozata vagyok" – nyilatkozta a tárgyalás után a Borsnak  Árpa Attila.

Árpa AttilaForrás: TV2

 A bíróságon tagadta, hogy drogos bulikat tartott volna: "Bűnösségemet nem ismerem el. Kijelentem, hogy a bűncselekményt nem követtem el. Nem vagyok kábítószer-kereskedő. Nem adtam át másnak és nem kínáltam sosem. Azt nem tagadtam, hogy volt, amikor fogyasztottam. Nem vagyok büszke arra az időszakra. K. Pétert ismerem. Tőle vásároltunk kábítószert, de csak és kizárólag saját fogyasztásunkra. Az, hogy nálam drogos bulik voltak, az nem igaz. Ami igaz, hogy ezek szűk baráti összejövetelek voltak. Leginkább szakmáztunk, beszéltünk, pókereztünk. Az, hogy ezeken az összejöveteleken kinek milyen szokásai vannak, mármint kábítószer szempontjából, ahhoz semmi közöm. Engem az én otthonomban nem kínált senki és én sem kínáltam mást. (...) Nem akarok tiszteletlen lenni, de úgy érzem, ez egy boszorkányüldözés, hogy én itt vagyok. Nem vagyok bűnös" – mondta a bíró előtt.

Az ügy előzményeiről a cikk alatt olvashat.