Remekül érzi magát Magyarországon a Vad angyal sztárja, Facundo Arana

Vad Angyal, sorozat, szappanopera, telenovella, Facundo Arana, Lékai-Kiss Ramóna, Kiss Ramóna, sajtótájékoztató, sajtóesemény, 2022.10.06., Budapest, Dancing with the Stars világsztár vendégének Meet&Greet esemény, The Ritz-Carlton
Facundo Arana
Vágólapra másolva!
Szombat este a Dancing with the Starsban zsűrizik majd Facundo Arana, argentin sorozatsztár, aki nem csak pár napra érkezett Magyarországra. 
Vágólapra másolva!

Október 5-én érkezett az országba Facundo Arana argentin telenovella-sztár, akit olyan produkciókból ismerhet a néző, mint a Vad angyal, a Yago, a Fekete gyöngy vagy a Te vagy az életem. A budapesti belvárosban lakik most egy ideig, első estéjén máris gyönyörű naplementében volt része. "Sétálgatam a városban, csodálatos. Láttam a Budai Várat, a Parlamentet" - mesélte egy sajtóeseményen.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

Mint mondta, az argentin telenovellák sokáig uralták a tévéképernyőket, de aztán jöttek a törökök, mostanában pedig a török napi sorozatok lepnek el mindent - így viccesen megjegyezte, hogy kihívás volt beülni tegnap este egy pesti török étterembe, argentin sorozatsztárként.

Nagy megtiszteltetés neki, hogy meghívta a TV2 a nagyszabású show-ba, illetve a 25. születésnapi bulira. Kiemelte a magyarok vendégszeretetét, úgy fogadták, olyan szerettel, mint otthon az argentinok. Külön dicsérte a magyar sofőrt, és latinosan bókolt is - mint mondta, előre szóltak neki, hogy Lékai-Kiss Ramóna csinos nő, de szerinte a valóságban még szebb, mint a híre.

Lékai-Kiss Ramóna, Facundo Arana Fotó: Csudai Sándor - Origo

Azt is elárulta, mit fog pontozni. "Nem vagyok táncos, pláne nem profi táncos. de színész vagyok, és 35 éve gyakorlom a színészetet. Tudom, hogy lesznek profi táncosok és hírességeket, akik táncolnak velük" - mondta. Nem szakmailag fog pontozni, hanem attól függően, érzelmileg mennyire ragadja meg a produkció.

Facundo Aranával holnap hosszabb interjú lesz az Origón.