Sosem látott képek Schobert Laráról

rubint réka, schobert lara
Vágólapra másolva!
Schobert Lara október hatodikán tölti be a tizenkilencedik életévét, édesanyja nyilvánosan is köszöntötte legidősebb gyerekét hivatalos Instagram-oldalán.
Vágólapra másolva!

Ma ünnepli a Schobert-család legidősebb gyerekük, Lara születésnapját, akire a szülők rendkívül büszkék. A lányról a napokban derült ki, hogy a TV2 hamarosan induló táncos show-jában, a Dancing with the Starsban kapott riporteri munkát, melyben édesanyja is szerepelni fog versenyzőként.

Rubint Réka egy megható bejegyzésben már köszöntötte nagylányát, akit valószínűleg egy nagyobb szülinapi buli keretén belül is felköszönt majd a család a szokásaikhoz híven.

"Isten éltessen Édes Kicsi Kincsem! A legnehezebb, de egyben az egyik legnemesebb feladat az lesz az életedben,hogy megmaradj az a csodálatos lelkű és értékrendű EMBER, aki vagy! Őrizd ezt a kincset és soha ne engedd, hogy hatással legyen Rád a világ kegyetlen zaja, mert a lelked tisztasága az egyik legnagyobb értéked! Mindennél jobban szeretünk és ne feledd : a CSALÁD MINDIG itt van és lesz Neked! Boldog 19. születésnapot Kicsi Larám!" - írta Rubint Réka a közös fotókhoz.

A képek között lapozhat: