Népszerű énekesnő mentheti meg a Sztárban sztár leszek! kiesőjét

Sztárban sztár leszek!
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban megírtuk, óriási indulatok szabadultak el a Sztárban sztár leszek! utolsó középdöntőjét követően, Pápai Joci döntésével kapcsolatban. A mentor a közönség nagy kedvencét, Kökény Dánielt állította fel a székből az utolsó pillanatban, ami után rengetegen támadták a műsor hivatalos közösségi oldalán. A tizenhét éves tragikus sorsú fiúra úgy tűnik, mégis rámosolyoghat a szerencse.
Vágólapra másolva!

A nehéz sorsú fiút nagyszülei nevelték fel és lakhatásuk is kétségessé vált az utóbbi időben, ezért is volt számára fontos a veresenyben való részvétel. Pápai Joci úgy gondolta, hogy Kökény még túl fiatal a műsorral járó stressz kezeléséhez, ezért úgy döntött, hogy egy stabilabb versenyzőt juttat tovább.

A fiatal versenyző a kiesése után valószínűleg maga sem gondolta volna, hogy mennyien megkedvelték őt mindössze két szereplés után és arra sem, hogy lesz, aki majd ilyen hamar felkarolja. Ugyanis nemrég a népszerű magyar énekesnővel, Nótár Maryvel fotózkodott, aki szemmel láthatólag nagyon kedveli a fiatal énekest.

- írta a közös fotó mellé az énekesnő, aki többet még nem árult el a találkozó részleteiről, de lehetséges, hogy egyengetni fogja Kökény Dániel útját.