Milliós kártérítést is kaphat Opitz Barbi a meztelen videós botránya miatt

Opitz Barbi
Vágólapra másolva!
Opitz Barbi három hónappal a meztelen videója kikerülése után most hírt adott arról, hogy van-e előrehaladás az ügyben, hiszen a rendőrséghez fordult.
Vágólapra másolva!

Opitz Barbiról nyáron olyan meztelen videó került ki, amelyet az exe hozott nyilvánosságra. Az énekesnő a felvételen meztelenül volt látható, és bizalmi alapon küldte el az egykori szerelmének. Elmondása alapján nem gondolta volna, hogy valaha is visszaél vele az illető, miután különváltak útjaik.

Az énekesnő a történtek után a rendőrséghez fordult, és feljelentést tett. Azóta már három hónap eltelt, ezúttal pedig Barbi beszámolt arról, történt-e előrelépés az ügyben. Mint kiderült, még nem került pont az ügy végére. A rendőrségen azt mondták neki, hogy legyen türelmes, mert ez akár évekig is elhúzódhat.

https://www.instagram.com/opitz.barbara/

"Nem tudok semmit arról, hogy behívták és kihallgatták-e már a videóval kapcsolatban. Bízom benne, hogy ez hamarosan megtörténik!" - ecsetelte a Borsnak az énekesnő, aki azt szeretné, ha végre pont kerülhetne ennek az egésznek a végére, hangsúlyozta: akár milliós kártérítésre is számíthat.