Közel két hónapja került kórházba idegbecsípődéssel Gáspár Bea, és bár a gyors kezelésnek köszönhetően jobban lett, bármikor visszatérhetnek a fájdalmai.

Augusztus közepén lett rosszul a Hal a tortán forgatásáról hazaérkezve Gáspár Bea. Olyan óriási fájdalmai voltak, hogy férjével a kórházba siettek segítségért, ahol infúziót és gyulladáscsökkentő gyógyszereket kapott, miután kiderült, idegbecsípődése van. A lábát sem tudta emelni, alig tudott mozogni, de a kezeléseknek köszönhetően helyre jött. 

Forrás: Gáspár Bea / Hal a tortán

"A napokban vettem észre, hogy újra fájdogál. Sajnos nem tudtam elmenni MR-vizsgálatra, mert az orvosom beteg lett. Amint meggyógyul, majd én is helyre jövök. Igyekszem vigyázni magamra, nem csinálok megterhelő dolgokat, és nem emelek nehezet, de mindettől függetlenül ugyanúgy élek, mint eddig bármikor. Sajnos a lumbágó egy olyan alattomos betegség, ami bármikor újra előjöhet, erre nincs végleges gyógymód, gerinctornával és masszázzsal csak javítani lehet a helyzeten. Évek óta kell nekem ezzel együtt élnem, de legutóbb olyan szinten jött elő, amire soha nem gondoltam, hogy létezik ilyen fájdalom" - mesélte a Borsnak.