Közösen fordult a bírósághoz Harry herceg és Elton John

Horizontal CONGRESS AIDS
2018-07-24 10:49:23 Prince Harry and sir Elton John during a session about the Elton John Aids Fund on the second day of the International AIDS Conference 2018 (AIDS2018), in Amsterdam, The Netherlands, 24 July 2018. ANP ROBIN UTRECHT (Photo by ROBIN UTRECHT / ANP MAG / ANP via AFP)
Vágólapra másolva!
Harry herceg, Elton John és pár más híresség csoportosan indított pert, miután szerintük a brit bulvársajtó illegális módszereket is bevet, hogy minél több információt szerezzen a magánéletükről.
Vágólapra másolva!

Komoly per indult a Daily Mailt és más lapokat kiadó brit médiacég, az Associated Newspapers ellen, a felperesek közt többek között Harry herceg, Elton John, Elizabeth Hurley és Sadie Frost is ott van a TMZ szerint.

Harry herceg és Elton John Forrás: ANP via AFP/Robin Utrecht

A hírességek azt állítják, hogy a bulvársajtó olykor törvénytelen eszközökkel próbált meg minél többet megtudni róluk: szerintük többük telefonját feltörték már, illetve az otthonukon vagy a kocsijukon is helyeztek el lehallgatókészülékeket.

A bírósági dokumentumok szerint a cég emberei rendőröket és kórházi dolgozókat is fizettek le, hogy érzékeny információhoz jussanak a hírességekről, sőt némelyiküknek a banki adataihoz is hozzáférhettek. Az Associated Newspapers természetesen mindent tagad.