Krausz Gábor: A házasságom megboríthatatlan

Krausz Gábor és Tóth Gabi
Vágólapra másolva!
A Séfek Séfében is több versenyző próbált flörtölni vele, de állítja, Tóth Gabit ez nem zavarja.
Vágólapra másolva!

"A házasságom megboríthatatlan. Fontos leszögezni, hogy ez egy gasztro-tehetségkutató műsor, aminek vannak különféle show-elemei. Mindketten régóta dolgozunk már ezen a területen, így helyén tudjuk kezelni az ilyen és ehhez hasonló eseteket. Jókat nevetünk rajta, abszolút semmi probléma nincs ezzel" - jelentette ki Krausz Gábor, aki 2019 októberében vette feleségül Tóth Gabit.

Forrás: Krausz Gábor/Instagram

A Ripost idézte a séfet, aki arról is beszélt, hogyan éli meg az ismertséget. "Séfnek lenni és ismert séfnek lenni, két különböző fogalom. Az, hogy valaki séf, annyit tesz, hogy egy konyhát vagy éttermet vezet, amit én aránylag igen korán elértem még Angliában. Amikor hazaköltöztem, nyilván igyekeztem a pályán maradni.

Az utóbbi azért fontos, mert számtalan olyan sikeres szakember van a pályán Magyarországon, akik nem szeretik a reflektorfényt, ám kétség nem fér ahhoz, hogy kiváló szaktekintélyek. Az én esetemben egy szerencsés útválasztásnak köszönhető, hogy országosan is ismert séffé válhattam. Nem volt ez tervben, ám az egész életem sorsszerű döntésekről, útkeresésről szólt. Én akkor ezt az utat választottam, és ezen haladok tovább. De hangsúlyozom, hogy nem az volt a célom húszévesen, hogy egy ismert legyek."