A táncnak köszönhetően új oldalát mutatja meg a TV2 szombat este induló táncos show-jában Rubint Réka, aki fizikailag jól bírta a Dancing with the Stars próbáit, de mentálisan nagyon kimerítő számára a felkészülés.

Az edző nagyon örül annak, hogy Andrei Mangra lett a partnere, mivel emberileg is szimpatikus neki, ami nála nagyon fontos szempont. Élvezi a próbákat, de nem tagadja, hogy nem könnyű számár ez az időszal.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

"Hiába tudok ütemre lépni, elfárasztja az embert mentálisan egy-egy próba. Nekem biztonságot ad, ha minden apró részlettel tisztában vagyok, hol kell emelnem a lábam, nyújtanom a kezem, hol tart a zene, és persze erre aztán figyelek is, ami rettenetesen kimerítő. A másik probléma a hajlékonyság. Nagyon fiatalon kezdtem el aerobikórákat tartani, akkor a testem még pikk-pakk regenerálódott. Régen nem nyújtottam mozgás után, ennek pedig most meg is ittam a levét. Ezért rengeteg időt szánok arra, hogy külön nyújtani járjak egyik vendégemhez, sőt, amikor vidéki tábort tartottam, Andrei is jött velem, hogy hatékonyan tudjunk próbálni" - mondta a Blikknek.