Akár további 11%-ot spórolhat most az ALDI-val

Vágólapra másolva!
Az ALDI-val mindig könnyű spórolni. Folyamatosan megújuló nagyszerű ajánlatai mindig megtalálhatóak weboldalán, illetve az applikációjában. Nagy kiszerelésű, így olcsóbb egységárú termékei, és a rendkívül jó ár-érték arányú saját márkás árucikkei felfedezésével igazán egyszerű és kényelmes a pénztárcabarát bevásárlás. Ráadásul őszi kuponakciója során az ALDI még meg is ajándékozza vásárlóit! A nagybevásárlások után kapott kuponok bármelyik ALDI üzletben, illetve ALDI Online bevásárlások során használhatóak fel.
Vágólapra másolva!

ALDI

Most még jobban megéri együtt spórolni!

Mindig megéri az ALDI-val közösen feltölteni a kamrát, de most még jobban járhatnak vásárlói, hiszen az áruházlánc október 21-én és 22-én extra ajándékkal is kedveskedik! Az üzletekben vagy online történő vásárlások során – 30 000, illetve 35 000 forintot elérő vásárlás esetén – 2500, illetve 4000 forintos kupont ad az ALDI ajándékba. A kupont 2022. október 30-ig válthatják be a vásárlók bármelyik magyarországi ALDI áruházban, illetve az online kuponokat a kiszállítás idejétől számított 7 napon belül – a ROKSH-on keresztül – tudják újabb ALDI termékekre felhasználni. A kuponakciót megelőzően az aldi.hu oldalon olvashatók a részletek.

ALDI

Gondolkodjunk és spóroljunk nagyban!

A pénztárcabarát bevásárlásnak számos trükkje van. A gondosan megírt bevásárlólista és a kedvezmények figyelése mellett remek módszer a nagyban való vásárlás, azaz a „többet, olcsóbban" elv alkalmazása. Megéri az ALDI XXL-es termékeit választani, hiszen a nagyobb kiszerelésű termékek alacsonyabb egységáron érhetők el.

Spóroljunk még többet – az ALDI-val!

Gondolkodjunk és spóroljunk nagyban!