Tóth Gabival bizarr dolog történt a játszótéren

Tóth Gabi
Vágólapra másolva!
Tóth Gabi és kislánya, Hannaróza a játszótéren töltötték az időt kettesben, amikor az énekesnő ijesztő dolgot fedezett fel. 
Vágólapra másolva!

Tóth Gabi és Hannaróza egy kis időt szerettek volna kettesben tölteni a játszótéren, de egy külső tényező ezt megzavarta. Az énekesnő arra figyelt fel, hogy egy civil férfi a távolból titokban fotózza és filmezi őket, ez pedig nagyon nem tetszett Tóth Gabinak.

És semmi baj, én ezt vállaltam, előfordulhat, ez benne van a pakliban. De az, hogy valaki látja, hogy a gyerekemmel vagyok, akit nem mutogatok... látja, hogy játszok vele és előveszi a telefonját" - írta Tóth az Instagram-történetében, de a bejegyzés azóta már nem érhető el.

Mert hát én ismert ember vagyok, nekem ezzel mi bajom van? Igen, csak nem 0-24-ben vagyok ismert ember, a játszótéren anya vagyok, kevesebb részében bazári majom. Elvárják tőlünk, hogy ezen ne akadjunk ki, de most képzeljétek el, hogy átlagemberként játszol a gyerekeddel és egy ismeretlen férfi videózza a gyerekedet meg téged, akkor te hogy reagálsz? Nekem nem szabad úgy reagálnom, mert ismert ember vagyok" - folytatta Tóth Gabi.