Ezzel nem számoltak: elhúzódott Molnár Andi válása

Dancing With The Stars Molnár Andrea Andi
Vágólapra másolva!
Idén tavasszal jelentette be hivatalos közösségi oldalán Molnár Andi, hogy véget ért a házassága, amit sajnos nem tudnak megmenteni a férjével. Azóta külön élt a pár, viszont a válás véglegesítése eléggé elhúzódott, ami megnehezítette a felek dolgát.
Vágólapra másolva!

A múlt hónapban sikerült hivatalosan is felbontani Molnár Andi és férje házasságát, mely tavasz óta húzódott. A táncosnő nem bánja a dolgot, most próbál új életére koncentrálni és élvezni azt, hogy hosszú idő óta először van egyedül.

tulajdonképpen én már áprilisra túl voltam egy hosszú lezárási folyamaton. Mi édesanyámmal és a nagymamámmal régóta véd- és dacszövetséget alkotunk, erős a család női energiája. Anyukámon többször láttam, hogy aggódik értem, de már tudja, amiről jó ideje igyekeztem biztosítani, hogy a lehető legjobb dolog történik most velem. A családi kapcsolataimra és a munkámra koncentrálok, de annyit elárulhatok, hogy most vagyok életemben a legboldogabb" – idézi a Blikk a táncosnő szavait, aki hozzátette furcsa számára az egyedüllét, de mégis nagyon felszabadító érzés.