Visszatérhet a Sztárban sztár leszek!-be Tóth Gabi kiesett versenyzője

Sztárban sztár leszek!
Vágólapra másolva!
Az összesített szavazatok alapján Tímea Göghova búcsúzott a Sztárban sztár leszek!-től, már rögtön az első körben - ezen sokan megdöbbentek, hiszen a zsűritől a maximális 30 pontot kapta.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, az összesített szavazatok alapján az első adás után Tímea Göghova búcsúzott a Sztárban sztár leszek!-től, ami sokakat meglepett, ugyanis a válogatón és a középdöntőn jól énekelt, nagyon szerette a zsűri. Az első élő show-ban viccesen nézett ki Freddie Mercuryként, de maximális pontszámot kapott. Ezzel együtt kiesett, és ebből nyilvánvaló, hogy szavazni kell, főleg a nézői voksok döntenek.

Sztárban sztár leszek! Forrás: TV2

Nincs még minden veszve Tímea Göghova számára, akár teljes értékű versenyzőként is visszatérhet. Senki nem akarja, hogy beteg legyen egy szereplő, de ha valaki betegség miatt kiesik, más kerül helyére - logikusan olyan, aki előzőleg jól szerepelt. Ez történt az idei évad élő show-i előtt, így jutott be a sérült Kálóczi Réka helyett Kökény Dániel - aki mellesleg meg is nyerte az első adást.

De nézzünk egy kicsit vissza, 2020 szeptemberére! Az akkori Sztárban sztár negyedik adását a koronavírus is alakította, ugyanis Pély Barna bejelentette, hogy elkapta a fertőzést, így nem tudott megjelenni a show-ban. Helyére az egy héttel korábban kiesett Horváth Boldi ugrott be, nem is okozott csalódást, noha csak pár órája maradt a felkészülésre.