Új szenvedélyéről beszélt a TV2 sztárja

tv2 sztárban sztár Vavra Bence
Vágólapra másolva!
Vavra Bence idén már bebizonyította, hogy milyen tehetséges énekes, hiszen megnyerte a Sztárban sztár legutóbbi évadát. A tévénézők most újra láthatják őt a csatorna nagyszabású táncos show-jában, a Dancing with the Starsban, amiről meglepő dolgokat mondott.
Vágólapra másolva!

Vavra Bence sem gondolta volna magáról, amikor elfogadta a felkérést, hogy mennyire élvezni fogja a műsorra való felkészülést és táncórákat. Már az elején leszögezte, hogy nem akar senkinek megfelelni, csak is magának és táncpartnerének, Lissák Laurának.

magam ilyen jól, már az elején megbeszéltük Laurával, hogy csak magunknak akarunk megfelelni" - vallotta be a Borsnak Vavra Bence.

Az énekes és a táncosnő mindig jó hangulatban készülnek együtt, bár Vavra bevallotta, hogy elég feszített a tempó és nagyon fárasztó a felkészülés.

"Esténként, ha hazaérek, persze elfáradok, de ez jóleső fáradtság, ami rajtam van. Kemény edzés, nem gondoltam volna, hogy ennyire megterhelő tud lenni. Most jöttem rá, hogy szeretek táncolni! Úgy gondolom, hogy ez meg is látszik az arcomon" - mondta lelkesen az énekes, aki eltökélte, ha véget ér számára a verseny, ő akkor sem hagy fel a tánccal.

műsor után is szeretném folytatni. Ha a partnerem hajlandó tanítani. Szerintem tök jó dolog, ha elmegyek bármilyen rendezvényre, esküvőre, akkor tudok majd táncolni" - magyarázta Vavra Bence, aki saját magán is meglepődött, mennyire szeret a táncparketten lenni.