Múlt héten óriási meglepetésre a maximális 30 ponttal együtt is kiesett a Sztárban sztár leszek!-ből az egyik nagy esélyes, Tóth Gabi versenyzője, így mindenkinek egyértelmű lett, hogy nem elég a zsűri rokonszenve, nagyon kellenek a voksok. Lássuk, mi történt a második élő show-ban!

Molnár Sanyi kezdte a show-t Geszti Péterként, Majka szerint kicsit lehetett volna „mitugrászabb", de tetszett neki a produkció. „Lehetett volna bátrabb, de a Geszti ilyen" – magyarázta Tóth Gabi, Pápai Joci pedig megjegyezte, hogy így kell elkezdeni egy műsort, bár ő nem nagyon ismerte a Rapülők munkásságát. 25 pontot kapott.

tv2

Tóth Napsugár jött Rita Oraként. „Őserő hangú nő vagy, de aki így tud énekelni, az higgye már el, hogy dögös nő" – vélekedett Tóth Gabi, Pápai Joci pedig a feladat nehézségét emelte ki. Majka szerint a hangutánzás tökéletes volt, a szexis jelenlétet hiányolta. „Attól leszel dögös, hogy ezt elhiszed" – magyarázta.

Képgalériáért kattintson a fotóra!tv2
Képgalériáért kattintson a fotóra!tv2

Kaly Roland volt a harmadik fellépő, Jason Derulo volt a feladata. Tóth Gabi kicsit megijedt, szerinte be volt tojva a fellépő, úgy érezte, mintha egy szállodai animátor lenne. Köllő úgy érezte, hogy kívül maradt a dalon. „Nagy falat volt. Ez a tánc... ez nem te vagy. A vége meg annyira rossz, hogy egyben vicces volt. Kipróbáltuk, nem sikerült" – summázta Majka. 23 pontja lett.

Lizzót kellett alakítania Bari Lacinak. „Kell egy bolond minden évadba. Tavaly nem volt, most van!" - lelkesedett Majka, Tóth Gabi szerint ő volt az, aki leginkább megérezte a műsor lényegét. Babett „szenzációs színfoltként" aposztrofálta, és jó csajnak látta Bari Lacit. „Meg fogom nézetni magam, mert nekem ő tetszik" – kommentálta a fellépést Pápai. Megkapta a maximális 30 pontot.

Oláh Szandra következett, Sean Paul volt a feladat. Majka szerint sok minden nem történik a dalban, monoton volt, Sean Paul is unalmas, de úgy látta, hogy a lány amúgy jól rappelne. Tóth Gabi gratulált, Babett pedig úgy látta, hogy megvolt a kellő alázat. 24 pont lett a jussa.

László Attila Kasza Tibit alakította. Majka azzal viccelt a kisfilmben, hogy ezt a dal kéne kiküldeni a világűrbe, hogy az idegen lényeknek ne legyen kedvük idejönni. Tilla szerint nem is Kasza Tibi, inkább Hajdú Péter volt a színpadon, Joci szerint nem volt igazán jó. Köllő nem látta benne az eredeti előadót, Majka legalább viccesnek látta – de ő a mestere, felkészítője. 23 pontot kapott.

 A cikk folytatódik, lapozzon!