Tíz évvel a halála után derült ki, mit üzent Komár László

Tizenkét éves lánya támadja Komár László végakaratát
Vágólapra másolva!
Komár László özvegye, Erzsébet és közös kislányuk, Karolina vasárnap este sikeresen átvették azokat a mikrokazettákat, melyeken a legendás zenész lányának célozta utolsó szavait. 
Vágólapra másolva!

Komár László a legutolsó, legnagyobb szerelme, Krisztina karjaiban halt meg, hosszú betegség után. Már tíz éve annak, hogy nincs köztünk, alakját mégis a mai napig titkok övezik: kislányára ugyanis, aki halálakor még csupán 8 éves volt, rejtélyes örökséget hagyott, melyet Karolina keresztapjára, Stark Ferencre bízott örökül. Pontosabban, 10 hosszú évig kellett őriznie az egyenként 80 perces kazettákat a régi barátnak.

Forrás: MTI/Soós Lajos

Halála előtt tíz éve Komár felkereste legjobb barátját, és bizalmasan átadta a zacskóban elrejtett kazettákat, és mellékelt hozzá egy diktafont is, hogy Karolina meg tudja hallgatni a hangszalagot.

"Februárban Laci már biztosan tudta, hogy meg fog halni, ezért megkért, hogy őrizzem meg a kazettákat Karolina 18. születésnapjáig" - mesélte a Borsnak Stark Ferenc tavaly. Komár még abban az évben meghalt, és a hordozók tartalma ismeretlen. A lap tavaly járt utána először, hogy mi lehet a sorsa a kazettáknak napjaiknak. Pár hónapja Ferenc helyett, aki tavasszal hirtelen halt meg, fiai gondozták a rejtélyes felvétel sorsát, miután tartani szerették volna édesapjuk végakaratához magukat. Stark fiai egy vidéki házban őrizték a titkos csomagot, és kérdéses volt, hogyan kerül a kislányhoz az öröksége. Ata megtörtént a találkozás, a részleket holnap kerülnek nyilvánosságra.