Kiderült, milyen a viszony a botrányos válás után Suzy és Jolly között

suzy jolly
Vágólapra másolva!
Suzy nyitott lenne egy új kapcsolatra, szeretne ismerkedni.
Vágólapra másolva!

"Nem keresem a szerelmet, mert hiszem, hogy jönni fog magától is. Az interneten nem ismerkedek, de sokan írnak ilyen szándékkal. Ezekkel nem foglalkozom, nem hiszek a virtuális világ adta filteres, mindenki szép és csodálatos hercegekben a fehér lovon. Majd eljön az életembe, remélem minél előbb, az egyszerű, nem hibátlan, távolról sem tökéletes férfi, aki őszintén fog szeretni engem és a kislányomat is. A szerelem első látásra igenis létezik! Ezt utoljára nagyon-nagyon régen éreztem, de tudom, újra eljön majd a pillanat" - mondta.

Forrás: Instagram/Jolly Official

Néhány hete még arról szóltak a hírek, hogy nagy a feszültség az egykori énekespár, Suzy és Jolly között. Jolly akkor, nagy sérelmére albérletbe kényszerült, mivel úgy egyeztek meg, hogy értékesítik az ingatlant és megfelezik a bevételt, ám Suzy nem költözött ki kislányukkal.

Suzy elárulta, Zsuzsikával továbbra is a családi házban laknak, s nem is fogják elhagyni az ingatlant.

A pont az i-re viszont mindenképp békés keretek közt fog felkerülni – fogalmazott a Borsnak Suzy, majd Jollyval való kapcsolatáról hozzátette:

A volt férjemmel a kapcsolatunk abszolút rendben van. Nem szoktunk túl sokat sem találkozni, sem beszélni, hiszen ő is nagyon elfoglalt, ahogy én is."