Sebestyén Balázsék röhögve aláztak meg egy kisgyereket az RTL Klub egyik műsorában

Celeb vagyok, ments ki innen
Vágólapra másolva!
Sebestyén Balázs és társa megalázó helyzetbe hoztak egy kisfiút, akinek előre megtanult válaszokat kellett adnia olyan magyarul feltett kérdésekre, melyeket nem is értett. Az volt Sebestyénék hihetetlenül szellemes ötlete, hogy hülyeségeket vagy a kisfiú számára megalázó dolgokat kérdeztek, és a magyarul nem tudó kisfiú helyeselve válaszolt. Az RTL Klub dolgozói a családját és a testsúlyát is célpontba vették, közben pedig nagyokat nevettek rajta.
Vágólapra másolva!

A csatorna Kolumbiában forgat egy műsort, melynek keddi adásában egy helyi, vagyis egy kolumbiai, körülbelül 8-10 éves gyereket csúnyán megaláztak a műsorvezetők, akik ezt látványosan viccesnek gondolták: nagyokat nevettek a kisfiú válaszain a Vadon János által feltett kérdésekre.

Forrás: Instagram

Pedrito azt a feladatot kapta, hogy leveleket vigyen a műsor játékosaink a dzsungelbe, mivel Sebestyén Balázsék saját elmondásuk szerint ehhez lusták, ezt megteszi helyettük lelkesen a kisgyerek. "Ő lesz a mi kis futárunk, és most eligazítjuk" – mondta Vadon, majd lehajolt a gyerekhez, és olyan kérdéseket tett fel neki, melyekre minden esetben azt kell mondania: „Sí Señor!", vagyis „Igen, uram!"

A kisfiú szemmel láthatóan nem tudta, milyen kérdésekre adja ezt a választ, többször volt bizonytalan, nagyokat pislogott.

Vadon hangosan kérdezgette, nagyon közel hajolva hozzá, többek közt olyan dolgokról, hogy tud-e róla, hogy ő az apja, vagy hogy tudja-e, mennyire el fog hízni felnőtt korára, ha továbbra is sok fánkot eszik.

A beszélgetés így hangzott köztük élő adásban:

Vadon: „Figyelsz rám?"
Gyerek: „Sí Señor!"
Vadon: „Balázs egy senki, ugye?"
Gyerek: „Sí Señor!"
Vadon: „Én vagyok az Isten, ugye?"
Gyerek: „Sí Señor!"
Vadon: „Anyád megmondta, hogy én vagyok az apád?"
Gyerek: „Sí Señor!"
Vadon: „És hogy a többieké is?"
Gyerek: „Sí Señor!"
Vadon: „Szereted még mindig a Chokitót?"
Gyerek: „Sí Señor!"
Vadon: „Tudod, hogy ha tíz éven keresztül fánkot fogsz zabálni, mint eddig, akkor 150 kiló leszel 16 éves korodra, ugye?
Gyerek: „Sí Señor!"
Vadon: „Tudod, hogy a tequila öl, butít és nyomorba dönt, ugye?"
Gyerek: „Sí Señor!"