Ahogy korábban megírtuk, Sebestyén Balázs és Vadon János egy tízéves kolumbiai kisfiút aláztak meg egy műsorban, ami miatt rengeteg néző felháborodott és végül panaszt is tettek a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságnál, akik kivizsgálják az ügyet. Több hazai sztár után most a botrányhősnő, Baukó Éva is megfogalmazta véleményét a láttottak kapcsán és titkokat is kiteregetett a műsorról.

Elsőként Görög Zita írt egy hosszas kritikát a közösségi oldalán a műsorvezető páros vállalhatatlan viselkedéséről, melyhez többen is hozzászólásban éltették a modellt, amiért nyíltan megfogalmazta sokak gondolatát. Most Baukó Éva is csatlakozott a kritizálók sorába, aki külön bejegyzésben tette közzé mit gondol a műsorról, melyben egykor ő is szerepelt.

Baukó Éva egykori realitysztárForrás: Origo

Magánvélemény és nézői kritika. Ismét csalódást okoz az RTL Klub, hogy a TV2-vel szemben elszenvedett csúfos vereségei miatt kínjában már nem tud mást kitalálni, mint főműsoridőben hagyja, hogy a képernyőn sz*rás, f*ngás, h*gyozás kínos témakörével alázza a saját szereplőit és borzolja a nézői kedélyeket.... Eleve szerintem sz*r volt a casting, nagyon unalmasak a szereplők.Véleményem szerint látszik, hogy a műsor két producerének szakmai tehetetlenségükben való lelki nyomorultságukat próbálják kompenzálni azzal, hogy olyan nőket aláznak meg intim szféráikban, amilyeneket ők maguk soha nem tudtak megkapni és a sz*rás alpàri témakörével megszennyezve a szereplők játékát és a tévénézők otthoni szórakozását altáji fertőbe borítják, az egyébként valaha szórakoztató műsort. Ezzel a szerkesztői módszerrel állnak bosszút a vilàgon és mindenkin azért, mert sajàt életeikben mindig csak másodszereplők lehettek , ezáltal leplezik le saját maguk alpáriságát és végtelen ostobaságát, mert ők ezt az egészet profizmusnak és önmaguk tehetségének érzik, pedig valójában a munkásságukat két szóval lehet jellemezni: primitívek és szakmaiatlanok.Gyomorforgató az egész műsor nagyon, és nem szórakoztató. Ami pedig Balázst és Janit illeti, ebben a műsorban végérvényesen lelelepleződtek, hogy valójában személyiségükben még mindig ugyanazok - másokat megalázni és kigúnyolni szerető kretének-, akik 20 évvel ezelott a Z Pluszon az utcát járva aláztak meg túlsúlyos diáklányokat. Az elmúlt évtizedek alatt erkölcsükben semmit nem változtak, csupán az élet úgy hozta megtanulták leplezni valódi álszent és erkorcsosult lelki vilàgukat. A bocsánatkérésük is álszent, hazug és ellenszenves nyilván nem gondolták komolyan" - tálalt ki Baukó Éva személyes tapasztalatai alapján a csatornán zajló botrányos dolgokról.

Sebestyén Balázs és Vadon JaniForrás: RTL Klub