Kiderült, hogyan halt meg az Edda munkatársa

PATAKY Attila, Edda koncert, Papp László Budapest Sportaréna, 2021.12.28.
Budapest, 2021. december 28. Pataky Attila énekes, dalszövegíró az Edda Művek rockegyüttes koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában 2021. december 28-án. MTI/Balogh Zoltán
Vágólapra másolva!
Gyászolnak az Edda tagjai, meghalt jó barátjuk és munkatársuk, a Hagymának becézett Kiss Zoltán – mostanra pedig azt is elárulta Pataky Attila, hogy mi okozta a halálát.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, meghalt Kiss Zoltán Hagyma, aki sofőrként 28 évig szállította az Edda tagjait a koncertekre. Pataky Attila könnyek között nyilatkozott a Borsnak, elmondta, hogy miként halt meg a barátjuk.

Pataky Attila a színpadon Forrás: MTI/Balogh Zoltán

"Hivatalos rendőrségi tájékoztatást nem kaptunk, de úgy tudjuk, épp biciklivel tartott hazafelé, majd lekanyarodott az útról, és talán rosszul lett, vagy egy murván elcsúszott, nem tudni, de olyan komoly sérülés érte a fejét, ami a tragikus halálához vezetett" – mondta az énekes.

"Tegnap reggel a hangmérnökünk, Gömöry Zsolt hívott fel, akkor tudtam meg, hogy mi történt. Még most sem térek magamhoz, mert ő családtag volt, egy biztos oszlopa dőlt ki a zenekarnak. Meg kell találnunk, ki fog helyette a volán mögé ülni. Ez nagyon bizalmi kérdés, hiszen az utazások alkalmával az életünket adjuk a sofőr kezébe. Ő már minden rezdülésünket ismert" – tette hozzá Pataky, aki azt is elmondta, hogy Hagyma az autójával hétmillió kilométeren is túl volt, de soha nem volt balesete.