Szakított Pap Dorci és Esztergályos Patrik

Lékai-Kiss Ramóna, Gelencsér Tímea, sajttáj, sajtótájékoztató, dancing with the stars, harmadik évad, TV2, mindneki táncol, táncos showműsor, tánc, 2022.08.08., magyar celebek, celeb, híresség
3. évad táncosai: Kulcsár Edina és Bonyhádi Ferenc, Vavra Bence és Lissák Laura, Pap Dorci és Sebesi Hunor, Bárdosi Sándor és Szőke Zsuzsanna, Zimány Linda és Bődi Dénes, Iván Bence és Stana Alexandra, Rubint Réka és Andrei Mangra, Somhegyi Krisztián és Tóth Katica, Csobot Adél és Hegyes Bertalan, Kökény Attila és Mikes Anna
Vágólapra másolva!
Eltűntek a közös képek a közösségi médiából, Pap Dorci tizenhárom, Esztergályos Patrik hat hete nem posztolt olyan fotót, amelyen együtt szerepelnének, sőt, a páros közeléből származó információk szerint már nem is laknak együtt.
Vágólapra másolva!

"Szétköltöztek, de hogy a kapcsolatnak is vége-e ezzel, azt még nem jelentették ki, mindenesetre Dorci egy ideje egyáltalán nem beszél Patrikról" - tudta meg a Blikk.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

A lap szerint gyanús lehet az is, hogy Esztergályos Patrik új, a Dancing with the Stars szereplőivel foglalkozó podcastjának nem a kedvese és táncpartnere volt az első vendége, hanem Pap Dorciék egyik ellenfele. A párbajtőröző eddig egyetlen alkalommal sem jelent meg a TV2 műsorának stúdiójában, hogy a helyszínen támogassa a lányt, és hiába tart már három hete a verseny, a közösségi médiában sem oszt meg semmilyen, a kedvesére való szavazásra biztató tartalmat.

A szombati adás után munkatársuk rákérdezett, merre jár Esztergályos Patrik, az addig mosolygó Pap Dorci arca elkomorult és röviden válaszolt. "Nem, ő nem tudott eljönni. Dolga volt" - hangzott a fiatal lány válasza.