Sokszor, mikor egy-egy címlapot nézünk, elfelejtkezünk róla, hogy az a hibátlan bőr és vékony test nagy esetben nem a valóság, de néha olyan eltúlzott retusáslós bakik is feltűnnek, melyek már nevetségesek az abszurditásuk miatt. Mutatunk pár címlapot és képet, melyeken kissé megszaladt a photoshop.

Kim Kardashian

Az utólagos fénykép-retusálás egyik legnagyobb mestere. Kardashian szinte minden képén próbál szépíteni magán, és ebből sokszor vicces eredmény születik. Hol a csípőjét, hol a lábát, hol az arccsontját próbálja kisebbre változtatni, de a szemfüles rajongók általában mindent észrevesznek. Néha annyira feltűnő a fotó manipulálása, hogy csoda, hogy Kim Kardashiant nem zavarja. 

Forrás: Seventeen

Ezen a képen hat lábujja van:

Itt olyan hajlított a járda (ez a retusálás egyik világos jele), hogy egyből észre lehet venni.:

Itt pedig a fürdőszoba padlója az, ami gyanúsan hajlítottnak tűnik.:

Forrás: Pinterest

Khloe Kardashian

Kim Kardashian testvére is elég nagy retusbajnok. Az ő képei is hasonló arányban manipuláltak, íme a legfeltűnőbb hibák, a teljesség igénye nélkül.

Dupla hüvelykujj és köröm:

Furcsa csípőbaki:

Itt pedig eggyel több ujj:

Nézzük meg a nadrágja alját:

 Kourtney Kardashian

Ne maradjon ki a másik testvér sem, mert ő is nagyon szereti a külsejét retusgálgatni. A Kardashian-Jenner család összes tagja ezt csinálja, csak a többieknek kevésbé feltűnőek a retushibáik. Érdekes a lábak anatómiai elrendezése, konkrétan természetellenes, de így vékonyította lábait:

Kristen Stewart

Az Alkonyat-filmek Belláját a fotósmesterek retusálták egy címlaphoz, de van a képen egy elég nagy hiba. Hova tűnt a képről a színésznő karjának többi része?

Forrás: Pinterest

A cikk folytatásáért lapozzon!