Ekkor jön a Sárkányok háza második évadja

Sárkányok háza
Vágólapra másolva!
Az első a napokban ért véget.
Vágólapra másolva!

A Trónok harca 2019-ben búcsúzott, bár sokak szerint a készítők összecsapták az utolsó évadot. Ezzel együtt egy kultsorozat született, és sok rajongó várta, milyen testvérsorozattal rukkol elő az HBO. Végül több terv, kreatív koncepció ment a kukába, és három év Westeros nélkül 2022-ben végül elrajtolt a Sárkányok háza.

HBO

Most minden rajongó azt kérdezi, mikor jön a második évad. A Digitalspy szerint nem esélyes, hogy 2023-ban már képernyőn lesz, inkább 2024-ben térhetnek vissza a sárkányok.

HBO

Ez arra alapozzák, hogy az első évad elkészítése egy évig tartott, ebből tíz hónap volt a forgatás, úgy, hogy valójában a Targaryen-polgárháború el sem kezdődött, nem voltak hatalmas csaták, sok ezernyi statisztát követelő jelenetek.

HBO

A második évadot öt nappal a sorozat premierje után megrendelte az HBO, tehát a folytatás biztos. Most az írók dolgoznak serényen, majd 2023 elején kezdődik a következő tíz rész forgatása. Ez legalább nyárig eltart, akkor jönnek az utómunkák, így jutottak arra a következtetésre a tévés szaklapok, hogy 2024-ben jöhet a fantasy folytatása.