Sem Sebestyén Balázs, sem a felesége nem cáfolja, hogy drámai válságban a házasságuk

Vágólapra másolva!
Több jel utal arra, hogy válságban van Sebestyén Balázs és a felesége, Viktória házassága, amit az erről szóló hírek megjelenése óta egyikük sem cáfolt – pedig előbbinek élő adásban is lett volna rá lehetősége. Az Instagramon csak sztorikat posztoltak mostanában (de azokban nincs szó a kapcsolatukról), miközben Balázs olyan interjút adott, amelyben a házasság nehézségeiről beszélt.
Vágólapra másolva!

Mint arról már írtunk hosszabban, válságba kerülhetett Sebestyén Balázs házassága, amire leginkább a felesége, Viktória Instagram-posztjai utalnak. A nő a gyerekük születésnapjáról azzal a képaláírással számolt be, hogy „mindenki itt volt, aki számít", miközben Balázs nem volt a fotón, épp a kolumbiai dzsungelben forgatott, hetekre elszakadt a családtól.

Viktória aztán az egyébként kínosan botrányos dzsungeles műsor helyett is a TV2 rivális produkcióját, a Párharcot ajánlgatta egy kommentben, a házasságuk megromlásáról szóló hírekre azonban azóta sem reagált – bármennyire aktív egyébként az Instagramon. Legutóbbi sztorijában egy bonbonkészítő workshopról tett közzé több fotót, így tölti az időt Balázs nélkül:

Forrás: Instagram/Sebestyén Viktória
Forrás: Instagram/Sebestyén Viktória

Eközben Balázsnál

Balázs legutóbb október 16-án tett közzé állandó posztot, legújabb, hamarosan eltűnő Instagram-sztorijában csak a dzsungelből mutatott egy fotót, amelyen Vadon Janival dobálják egymást hatalmas kőtömbökkel. „Zajlanak az események itt is..." - írta a kép mellé, de ezzel csak arra utalt, hogy valaki megnyomta a műsorukban a tiltott gombot.

Balázsnak lett volna lehetősége élő adásban is cáfolni, hogy válságban van a házassága, de erre nem kerített sort. Helyette a Storynak adott friss interjút, amelyben mintha utalt is volna arra, hogy Viktóriával nincs teljesen rendben a kapcsolatuk: „Erről Vikit kellene megkérdezni.

– válaszolta például arra a kérdésre, hogy férjként milyen osztályzatot adna magának.

„A házasság nagyon nagy meló. Olyan, mint egy gyerek, folyamatosan energiát kell belefektetni. Hullámvölgyek vannak benne, mélységek és magasságok váltogatják egymást. Ennek ellenére a legjobb döntés az ember életében, ha valakivel egy halálig tartó szövetséget vállal, és próbálja azt megtartani. Vannak komoly vitáink is a feleségemmel, hiszen van két fiunk, márpedig a gyerek mindig feszültségforrás.

Sebestyén Balázs élő adásban sem reagált Forrás: RTL

Működtetni kell, időt és odafigyelést igényel" – mondta, de azzal is tisztában van, hogy távolról nehéz odafigyelni. „Ez most egy nehéz időszak nekünk, nehezen viseljük a távollétet" – magyarázta.

Balázs és Viktória 2009 nyarán házasodtak össze, vagyis már több mint 14 éve vannak együtt. Első gyerekük, Benett 2009 októberében, a második, Noel 2014-ben született.