Újabb titkok derültek ki az RTL Klub bukott sztárjának nem tervezett gyerekéről

aurelio
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban megírtuk, az RTL börtönbüntetésre ítélt egykori realitysztárja, Aurelio Caversaccio jelenleg is börtönbüntetését tölti, melyre drogfogyasztásért és emberrablásért ítélték. A három év és öt hónapos szabadságvesztésből már nyolc hónapot letöltött, mégsem csitul körülötte a botrány, ugyanis időközben kiderült, hogy született egy gyereke. Most egyik legjobb barátja, Pumped Gabo osztott meg róla további részleteket.
Vágólapra másolva!

Aurelio legutóbb a Tények Plusznak adott interjút, melyben elmesélte, hogy már sikerült beilleszkednie a börtönben, ami nagyon nehezen ment neki eleinte. A kamera előtt sajnáltatta magát és a gyerekkel kapcsolatban is megszólalt.

A szövevényes ügy körülményei nem világosak, hiszen először a botrányhős édesanyja és ő maga is tagadták az apaság lehetőségét és a többi érintett sem volt hajlandó nyilatkozni. Az egy éjszakás kalandot Aurelio egyébként elismerte, párkapcsolata is ráment a félrelépés tényére. Azonban jó oka van azt hazudni, hogy övé a gyerek, hogy a bíróság mérlegelje a büntetése harmadolását.

Aurelio Caversaccio Forrás: Aurelio / Instagram

A tagadás után hirtelen megváltozott az álláspontja és úgy tett, mintha sosem kérdőjelezte volna meg az apaságot. Most legjobb barátja is egyértelműen úgy nyilatkozik, hogy Aurelio az apja a gyereknek.

egyébként én sem tudtam, de annak nagyon örülök, hogy a lány is és a pici is szépek. Mondjuk az, hogy volt kint közben egy barátnője, az annyira nem jó, no de mindegy is. Szeretett volna gyereket a barátnőjétől, az nem jött össze, de az univerzum dolgozott és ahonnan elvett, oda vissza is adott. Én örülök neki és képeken már látt" - ajánlotta fel segítségét barátja érdekében Pumped Gabo, bár nehezményezi, hogy nem tud semmit a börtönben lévő realitysztárról.

"Hallottam róla egy-két dolgot a börtönből. Jól van és egyébként kaptam tőle egy levelet is, amiben leírta, hogy egész jól beilleszkedett és jófejek vele a rabtársai is. Azt is leírta, hogy nagyon szeret engem és nagyon várja már, hogy újra találkozzunk. Sajnos a kapcsolattartó státuszt nem kaptam meg, de pár napja összefutottam valakivel, akit hívhat is a rácsok mögül és ő is megerősítette, hogy Aurelióval minden a legnagyobb rendben van, már a körülményekhez képest" - mondta a Borsnak Pumped Gabót, aki nem adja fel és továbbra is próbálkozik, hogy felkerüljön a kapcsolattartói listára, hogy meglátogathassa barátját.

Aurelio és Pumped Gabo Forrás: Facebook/VV Aurelio