Kínos szexuális kalandjairól mesélt a Jóbarátok sztárja

Friends (TV-Series ) Cinema Séries Télés
Friends [TV-Series 1994-2004] USA Year : 1994 Created by David Crane Marta Kauffman Jennifer Aniston , Courteney Cox , Lisa Kudrow , Matt LeBlanc , Matthew Perry , David Schwimmer. It is forbidden to reproduce the photograph out of context of the promotion of the film. It must be credited to the Film Company and/or the photographer assigned by or authorized by/allowed on the set by the Film Company. Restricted to Editorial Use. Photo12 does not grant publicity rights of the persons represented.
Vágólapra másolva!
Azt hitte, hogy impotens, végül híres színész-énekes lánya vette el a szüzességét.
Vágólapra másolva!

A most 53 éves Matthew Perry, aki a Jóbarátok kedvelt Chandlerét alakította, könyvében vallott arról, hogy egy időszakban úgy gondolta, hogy a szex nem neki való. Gyerekként már ivott, majd kamaszként Ottawában összekerült egy lánnyal, aki le akart vele feküdni. "Annyira ideges voltam, hogy előtte megittam hat sört, úgyhogy nem tudtam semmit produkálni" - osztotta meg a kellemetlen emléket.

A Jóbarátok csapata Forrás: Photo12 via AFP/Archives du 7e Art/Warner Bros. Television/Warner Bros. Television

Később a még mindig szűz Perry ranfizni kezdett Tricia Fisherrel, Eddie Fisher lányával, a Csillagok háborúja-filmek Leia hercegnője, Carrie Fisher féltestvérével. Mint könyvében írja, nagyon kívánta a nőt, de megint kudarcot vallott, és rettentően szégyellte magát, még sírt is egy kicsit. Végül emlékei szerint Tricia türelmes és gyengéd volt vele. "Odalépett hozzám, megfogta a kezem, visszavezetett az ágyhoz, lefektetett" - emlékezett, majd végül sikerült, összejött neki az első szex.

Itt egy kép 1987-ből, ekkor még perry sem volt világhírű, hiszen a Jóbarátok 1994-ben indult.