Fenyegetőzni kezdett Berki Mazsi

Berki Mazsi
Vágólapra másolva!
Zavaros fenyegetőzésbe kezdett Berki Mazsi legutóbbi ideiglenesen elérhető Instagram-sztorijában, melyben kifejtette, hogy nagyon unja már az őt ért támadásokat, amit halott férje miatt kap.
Vágólapra másolva!

Sok támadás éri Berki Krisztián özvegyét férje halála óta, sokak szerint felhasználja a gyászt arra, hogy magát sajnáltassa és továbbra is a figyelem középpontjában maradjon. Legtöbben azt vetik a szemére, hogy az egykori médiasztár sírhelye elhanyagolt, mivel ott sosem látni Berki Mazsit. A Dancing with the Stars legutóbbi kiesőjének most elege lett a kritikákból, így egy hosszas bejegyzést tett közzé, melyben megfenyegette a sajtót is az őt ért rágalmak miatt.

az ügyvédemmel megtegyem a megfelelő lépéseket..." - kezdte bejegyzésében, melyben különböző cikkek címeire reagálva kezdett kétségbeesett magyarázkodásba.

Többek között arra is reagált, hogy Mindenszentek napján miért nem látogatott ki néha férje sírjához, amit persze letagadott.

"Csupán annyit mondtam az újságírónak, aki megkérdezte, hogy kimegyek-e a temetőbe, hogy erre a kérdésre nem szeretnék válaszolni. Azt nem mondtam, hogy jártam-e ott az elmúlt 24 órában vagy megyek-e még ki a következő napokban" - írta a bejegyzésében, melyhez végül hozzáfűzte, hogy ő éjszaka ment ki Berki Krisztián sírjához azért, hogy senki ne lássa, mert egyedül szeretne gyászolni.

Berki Mazsi ügyvéddel fenyegeti az újságírókat Forrás: Berki Mazsi Instagram

Az eredeti bejegyzés a linkre kattintva elérhető 24 órán keresztül.