Hatalmas veszekedés a kamerák előtt: durván egymásnak esett a TV2 két sztárja

Money or Love, Ági
Vágólapra másolva!
Veszekedés alakult ki a Money or Love villájában a lányok között. A feszültség nagy hatással lehet arra, melyik lánynak kell elhagynia a kiszavazáson a játékot.
Vágólapra másolva!

Egymásnak estek a Money or Love versenyzői. Nem jól sült el a tegnapi kérdezz-felelek játék Ági számára: a többi játékos rátámadt a Levivel való megállapodása miatt, a villában pedig össze is veszett Kittyvel.

Forrás: TV2

Kitty szerint Ági nem őszinte: "Szerintem Ági sem emlékszik pontosan, mi történt. Nem mondott el mindent, az biztos, és ez valahol már hazugság. Szerintem nem kellett volna Levivel kezet ráznia valamire, amiben ő maga sem biztos" – szögezte le Kitty, akinél betelt a pohár, Ági ellen fordult a viselkedése miatt:

Ezt nem tudta elérni, de hogy megpróbálta, az nekem éppen elég volt" - mondta a csinos versenyző, aki elárulta, mi bántotta leginkább az esetben.

instagram.com/agigobolyos/

"Az, hogy felhasznál dolgokat, amiket én bizalmasan mondtam neki. Ez okozott leginkább csalódást, én egy ilyet baráttal nem csinálnék meg. Ahogy a sportnapos húzást sem, hogy dühből más párhoz oszt be. Nekem Aidan a bizalmasom és a támaszom. Petrában is megbízom, de az azért más" - tette hozzá.