Horváth Gréta újabb plasztikai műtétre készül

Horváth Gréta
Vágólapra másolva!
Szeretné megműttetni az orrát Horváth Gréta, aki részben egy gyermekkori baleset nyomát tüntetné el.
Vágólapra másolva!

Az Instagram-oldalán kérdezhettek tőle a követői, ő pedig válaszolt többek között arra is, miért döntött úgy, hogy megműtteti az orrát. Mint elmondta, részben egészségügyi okok állnak a háttérben, emellett egy gyermekkori baleset nyomát is magán viseli, amitől szeretne megszabadulni.

Az orromat illetően hazudhatnám azt, mint sokan mások, hogy nem volt plasztikai beavatkozás, mert sokan nem vállalják ezt fel" - kezdte Gréta a Borsnak, aki úgy véli, ezen nincs mit szégyellni, ráadásul felesleges is lenne eltitkolni.

Forrás: Horváth Gréta/Instagram

"Nagyon feltűnő lenne, hogy egyik nap ilyen az orrom, egy héttel később pedig teljesen más. Nem szerkesztem magam FaceAppal sem, mert ha ilyesmit használnék, nagyon kellemetlen lenne egy személyes találkozás. Amin változtathatsz, van rá lehetőséged és jobban érzed magad tőle vagy nagyobb lesz az önbizalmad, akkor érdemes meglépni. Nekem mindezek mellett egészségügyi oka is van a beavatkozásnak.

illetve gyerekkoromban odacsapódott egy hózentróger csatja és az egyik oldalon sokkal jobban kiáll a csont. Nem ez az elsődleges indok, de ha már hozzányúlnak, ezt is orvosolják" - árulta el.