Andy Taylor nem tudott csatlakozni a zenekarhoz a Rock and Roll Hírességek Csarnokában szervezett eseményen, negyedik stádiumú rákkal küzd. 

A Duran Duran négy tagja, Simon LeBon, John Taylor, Nick Rhodes és Roger Taylor megjelent a Los Angeles-i eseményen, majd elmondták az egybegyűlteknek, hogy zenésztársuk, barátjuk nem lehet velük: a gitárosnál négy éve diagnosztizáltak rákot.

A Duran Duran napjainkbanForrás: Getty Images via AFP/2022 Getty Images/Theo Wargo

Felolvastak egy részt a leveléből, az volt a szándéka, hogy 17 év után csatlakozik a 80-as évek híres bandájához, de egészségi okokból inkább maradt Ibizán.

A Duran Duran egy 1978-ban alakult brit szintipop, new wave együttes. 1981-ben jelent meg első stúdióalbumuk, a Duran Duran, amelyet még tizenhárom követett. Az együttest John Taylor basszusgitáros és Nick Rhodes (billentyűk) alapította, hozzájuk csatlakozott később Roger Taylor (dobok), Andy Taylor (gitár) és Simon Le Bon (ének).

Az 1980-as évek egyik legsikeresebb együttese voltak, többek között olyan dalokkal, mint a Girls on Film, a Rio, a Save a Prayer, a The Reflex, a Hungry Like the Wolf, a The Wild Boys vagy a Notorious.