Gelencsér Tímea nagyon csúnyán összeveszett Győzikével

Gelencsér Tímea
Vágólapra másolva!
Gelencsér Tímea és Gáspár Győző nagy valószínűséggel sosem lesznek barátok. Az Ázsia Expressz 3 forgatásán párba osztották őket, de ott kiderült, hogy mindennel kapcsolatban nagyon más véleményen vannak és össze is vesztek. 
Vágólapra másolva!

Gáspár Győző feladata az volt, hogy hátráltassa a Dancing with the Stars első szériájának győztesét, de Gelencsér Timi azóta sem érti Győzike viselkedését és szerinte túlzásba esett a showman. Ok nélkül viselkedett vele Gáspár Győző tiszteletlenül.

"Bíztam abban, hogy többet fogok nevetni, mint sírni. Arra számítottam, hogy ez egy jópofa dolog lesz. Hát, ez a mi kettősünknél nem így lett. Oké, az volt a feladata, hogy fizikailag hátráltasson, de az nem egyenlő azzal, hogy mentálisan megpróbálja tönkretenni a másikat" – sóhajtott Tímea, aki úgy emlékszik, hogy az akadályoztatás mellett Győzike sértegette és idegesítette őt, sőt, a kimerítő nap után még a megtalált szállást is fel kellett adniuk. A teljes történet, majd a keddi adásból derül ki.

Gelencsér Tímea másokkal jobb csapatot alkotott:

Glencsér Timi így folytatta.:

A szálláskereséses vita csak a kezdet volt, nem értem, hogy nem vette észre, hogy nőként nekem ez az egész szituáció sokkal kínosabb, mint neki. Ha eszembe jut, a mai napig forr a vérem, de közben sírni tudnék. A való életben egy ilyen embert messzire elkerülök. A mai napig nem tudom hova tenni ezt az egészet, de egy biztos, én nem azért mentem ebbe a műsorba, hogy Győzikével legyek összezárva. Nem tudom eldönteni, jó színész vagy tényleg ilyen rosszindulatú és gonosz. Lehet, hogy nem szimpatizál valaki a másikkal, de legalább adja meg neki a tiszteletet. Ha én tudom tisztelni őt, pedig nagyon különbözünk, próbálja már meg ezt ő is, ám ennek nyoma sem volt." - mondta Győzikéről Gelencsér Tímea.

Győzike csak ennyit fűzött a dologhoz:

"48 éves, roma származású családapa vagyok. Majd azért kell magyarázkodnom, hogy Gelencsér Tímeával aludtam egy szobában. Ez nálunk nem szokás. Keressen mindenki akkor magának, én lesz.rom."

Nézzen bele a folytatásba!