Szabó András Csuti és Szorcsik Viki nehezen vállalták fel kapcsolatukat, ám az már véget is ért. A Farm VIP sajtótájékoztatóján a páros elkerülte egymás társaságát, de Csuti azért mondott pár gondolatot viszonyukról. 

Csuti nem bánta meg, hogy összejöttek a színésznővel a forgatások alatt, és azt sem bánja, hogy a kamerák is rögzítették kibontakozó kapcsolatukat. 

Nem tagadom, bent fejben és lélekben is közel kerültem valakihez. Érdekes dolgokat mozgatott meg bennem, abszolút megvolt közöttünk a rezgés, a kémia, de mindennek van eleje és vége. Nem bánom, hogy ezt is megéltem, és nem tölt el rossz érzéssel, hogy mindezt most a nézők is látják majd, hiszen minden, ami ott velünk történt, az szép emlékként maradt meg bennem" – reagált az üzletember, aki hozzátette: bár jelenleg egyedülálló, nem keresi görcsösen a szerelmet, de szívesen ismerkedik.

Csuti így folytatja gondolatait:

Nekem nem a válás jelentette az elengedést, hanem az a pont, amikor fejben és lélekben lezártam magamban a házasságomat. Jelenleg nem keresem és hajkurászom a szerelmet. Akkor is jól érzem magam a bőrömben, ha egyedül vagyok, és akkor is, ha van mellettem egy társ. Nem ragaszkodom ahhoz, hogy párom legyen, de nyitottan állok mindenhez, szívesen ismerkedem. Jelentkezők akadnak, kapok üzeneteket, kommenteket, ajánlatokat. Nem zárkózom el az online ismerkedéstől sem, bárhol találkozhatok olyan hölggyel, akivel kialakulhat valami. Személyesen úgyis kiderül, működik-e közöttünk bármi is" - mondta Csuti a Blikknek.