Tóth Andi megszólalt, de ki lehet a drogbotrányba keveredett énekesnő?

Tóth Andi
Vágólapra másolva!
Tóth Andi hosszú idő után megszólalt a drogbotránnyal kapcsolatban, de így még mindig csak találgatni lehet, hogy ki volt a magyar sztárénekesnő, akit október végén drogos állapotban szállítottak kórházba. A témában olvasóink is szavaztak már, íme, az eredmény.
Vágólapra másolva!

Tóth Andi sokáig hallgatott a drogbotránnyal kapcsolatban (csak fotókkal és videókkal utalt arra, hogy nem ő volt az énekesnő, akit drogos állapotban szállítottak kórházba), most azonban a Borsnak nyilatkozott az üggyel kapcsolatban.

Tóth Andi Forrás: Tóth Andi/Instagram

Elmondta, hogy nem azért nem vállalt élő tévészereplést, mert bármi problémája lenne, épp ellenkezőleg: rengeteget dolgozik, reggel öttől estig a stúdióban forgat – ezért nem tud megjelenni a Dancing with the Stars szombati adásában, ahová pedig az előző szezon több szereplője visszatér. Andi a tavalyi évad nyerteseként majd az idei döntőben fog színpadra állni. "Olyat fogok táncolni Andrei-jel, hogy mindenkinek keresztbe áll tőle a szeme" – ígérte.

De akkor ki lehetett a drogbotrányba keveredett énekesnő?

Az ország nagy részét ezzel együtt továbbra is foglalkoztatja, hogy ha nem Tóth Andi, akkor ki volt a drogos állapotban kórházba szállított énekesnő.

Biztos választ erre továbbra sem tudunk, a volt RTL-es Baukó Éva, majd Alekosz nyilatkozatai alapján egy tehetségkutató verseny győzteséről van szó, akinek férfi menedzsere van. Ez alapján már korábban számba vettük a lehetőségeket, olvasóink pedig a cikk végén szavazhattak, hogy szerintük ki lehetett a kórházba került énekesnő.

Eddig (a mostani cikk írásáig) több mint 14 ezer szavazat érkezett, az elérhető információk alapján a szavazók 54 százaléka úgy gondolta, hogy mégiscsak Tóth Andiról szóltak a hírek. A többi szavazat így oszlott el:

  • Opitz Barbara: 4%
  • Danics Dóra: 1%
  • Szőcs Renáta: 1%
  • Tolvai Reni: 2%
  • Békefi Viktória: 0%
  • Oláh Ibolya: 8%
  • Egyikük sem, valaki másról lehet szó: 30%
A cikkünkben szavazók 8%-a szerint Oláh Ibolya kerülhetett kórházba Fotó: Polyák Attila - Origo

Korábban valahol, talán a közösségi média egy zárt csoportjában a Lil G néven fellépő Laskai Lili neve is felmerülhetett, legalábbis a rapper lány érintve érezte magát. "Következő a botrány, amibe ismét bele vagyok keverve: több oldal lehozott egy olyan cikket, hogy bedrogozva vitték be az énekesnőt a kórházba. A cikkben természetesen nem írták le, hogy kiről van szó" – reagált egy TikTok-videóban egy sor trágárság kíséretében.

Lil G is megszólalt az ügyben Forrás: Lil G/Instagram

A Redditen aztán már többek között Tóth Lüszi vagy Galambos Dorina neve is elhangzott, többen pedig egy titokzatos T. Violettát emlegettek, akiről viszont azt sem lehet pontosan tudni, hogy kicsoda. Mindez tehát csak találgatás, annyi azonban biztos, hogy az esetről először hírt adó Blikk már a legelején "sztárénekesnőnek" nevezte az érintettet, azaz, ha mindez igaz, akkor bizonyára ismertebb énekesnőről van szó.