Nagyon súlyos balesetet szenvedett a Sztárban sztár leszek! énekese

Zsolt Szaszák SZtárban sztár leszek
Vágólapra másolva!
A Sztárban sztár leszek! előző szériájának versenyzője, Szaszák Zsolt, súlyos autóbalesetet szenvedett. 
Vágólapra másolva!

Szaszák Zsolt sérülése olyan komoly volt, hogy azonnal műteni kellett. A színész-énekes balesete október 26-án történt, és az orvosok szerint életveszélyes állapotba került a baleset következtében. A 23 éves fiú orra annyira szétroncsolódott, hogy alig lehetett ráismerni, így egyből műteni kellett. Saját bevallása szerint Hódmezővásárhelyről indult el a Szegedre vezető gyorsforgalmi úton a megengedett száz helyett 90-es sebességgel.

"A távolban két pislákoló fényt láttam, úgy érzékeltem, hogy a külső sávban halad egy jármű. Minden egy szempillantás alatt történt, ugyanis amikor sávot akartam váltani, felvillant egy fék- vagy helyzetjelző lámpa, ebben a pillanatban már be is következett a hatalmas csattanás. A következő képkocka az volt, fölemelem a fejemet a légzsákból, és éreztem, hogy ömlik a vér a homlokomból" - mondta az egykori versenyző. Segítségére az épp arra járó autósok siettek, de legjobb barátja is a helyszínre ment, amint megtudta mi történt. Azonnal bevitték őt műteni, állapotáról bepig így beszélt az énekes:

Anyukámék már megérkeztek, amikor az eredményeket közölték: a két szemem alatt az arc- és a homlokcsont eltört, az orrom felismerhetetlenségig roncsolódott és az orrnyergem 3 milliméterre állt meg az agyamtól, gyakorlatilag ennyin múlt, hogy életben maradtam."

A cikk folytatásáért kérjük lapozzon!