Újabb gyanús lépés: Tóth Andi lemondta a következő koncertjét

Tóth Andi
Vágólapra másolva!
Tóth Andi körül egyre rejtélyesebbek a dolgok. Azóta is folyik a találgatás, hogy vajon ő volt-e az az énekesnő, akit drogos állapotban kórházba kellett szállítani, de ő nem mondta még  egyértelműen, hogy nem ő volt, csak célozgat erre. Ráadásul egyre több dolgot mond vissza. 
Vágólapra másolva!

Tóth Andi bejelentette, hogy nem tud részt venni a Dancing with the Stars következő showjában, pedig több korábbi pár visszatér majd a nosztalgia adásban. Az énekesnő nagyon sajnálja, hogy nem lehet ott, de a TV2 új sorozatának forgatása miatt ez nem fér bele az idejébe. Az azonban biztos, hogy a döntőre visszatér, Andrei Mangra oldalán táncol majd.

Csakis magam miatt. Imádom ezt a műsort, a zenét, a táncot. Egyedül ezek motiválnak, a gyűlölködés nem, azt úgyis kapom, bármit is csináljak" – mondta a visszatérésről.

Forrás: Tóth Andi

Időközben más eseményt is visszamondott, ugyanis Szolnokon lett volna egy koncertje, de azon sem tud részt venni - derül ki a helyszín tájékoztatójából: a szervezők egy Facebook-bejegyzésben tájékoztatták a rajongókat, hogy ne várják az est sztárvendégét, mert programváltozás lesz, helyette az AK26 ad koncertet. Az indokot nem közölték, csak a műsorváltozásról adtak hírt.