Tóth Andi nagyon dühös: Nem értem, mi a f*szért kell erről magyarázkodnom

Tóth Andi
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban megírtuk, újabb gyanús dolog történt Tóth Andi körül, aki az utóbbi időben több felkérését is lemondott. A legutóbbi egy szolnoki koncert volt, amiről a szervező adott ki közleményt. A híreket meglátva Tóth Andi nagyon ideges lett és egy Instagram-sztoriban reagált a tőle megszokott sajátos stílusban.
Vágólapra másolva!

Sokak örömére végre visszatért önmagához Tóth Andi és a tőle megszokott trágár stílusban reagált az őt ért vádakra. A legutóbb a szolnoki koncert híre idegesítette fel annyira, hogy kamerát ragadjon és elmondja, hogy ő nem érti ezt, mert neki nem volt szerződése a szervezőkkel és biztos, hogy nem ment volna arra a helyszínre fellépni, a hitetlenkedőknek még azt is felajnálotta, hogy megmutatja a naptárát.

Majd jött a magyarázkodás a hétvégi Dancing with the Stars miatt, ahol több korábbi versenyző is újra színpadra áll majd a következő élő adásban. Sokan nehezményezték, hogy a tavalyi győztes, Tóth Andi miért nem szerepel a nosztalgia adásban, most a TV2 nyilatkozata után ő is elmondta, hogy a Hazatalálsz című sorozat forgatása miatt nem fér bele az idejébe, hogy próbáljon a táncos show-műsorra is.

Tóth Andi Forrás: Tóth Andi/Instagram

visszatérő Dancinget, mert nem tudtam volna mikor probálni rá, ugyanis hajnaltól estig én forgatok, és ha itt végeztem akkor már vasárnaptól én próbálok a Dancingre. Szóval ennyi történt, nincs semmilyen szerződés aláírva, nem olyan fellépést mondtam le, amit én vállaltam. Bár nem értem, mi a f*szért kell magyarázkodnom erről bárkinek is, csak mert már a tököm kivan!" – mérgelődött Tóth Andi az őt ért vádaskodások miatt.

Annyit azonban elárult, hogy a Dancing with the Stars döntőjébe visszatér korábbi parntere, Andrei Mangra oldalán és egy nagyon ütős produkcióval készülnek.

megyek a Dancing döntőjébe, k*rva sok kedvet adtok hozzá, b*zdmeg, de megyek és egy kib*szott jó produkcióval készülünk Andrei-al" – mondta ingerülten, sajátos stílusban az énekesnő, akiről még mindig sokan úgy gondolják, hogy ő a drogbotrányba keveredett énekesnő.

Tóth Andi káromkodva magyarázkodott Forrás: Tóth Andi Instagram

Az eredeti bejegyzés a linkre kattintva elérhető 24 órán keresztül.