Feldühítette a mostanában folyton meztelenkedő Britney Spearst a Stranger Things fiatal színésznője

26th Annual Screen Actors Guild Awards - Arrivals Horizontal
British actress Millie Bobby Brown arrives for the 26th Annual Screen Actors Guild Awards at the Shrine Auditorium in Los Angeles on January 19, 2020. (Photo by Frederic J. Brown / AFP)
Vágólapra másolva!
Kicsit melléfogott legutóbbi nyilatkozatával Millie Bobby Brown, akit a Stranger Things című sorozatból, vagy az Enola Holmes filmekből ismerhetett meg a közönség. A fiatal sztár épp Drew Barrymore talkshow-jában vendégeskedett, ahol egy kérdés kapcsán szóba került Britney Spears is, akit sikerült nagyon magára haragítania.
Vágólapra másolva!

Britney Spearshez is eljutott Millie Bobby Brown nyilatkozatának híre, miszerint nagy álma, hogy majd egyszer az énekesnőről szóló életrajzi filmben ő játszhassa a főszerepet. Brown szerint ő tökéletesen el tudná mesélni Spears valódi történetét és régóta álmodozik erről a szerepről.

"Úgy érzem, hogy el tudnám mondani az ő valódi történetét a megfelelő módon, és csakis az övét" - magyarázta Brown, úgy érzi, hogy megérti az énekesnő jellemét.

Bár a mondandóját hízelgőnek szánhatta, de épp az ellenkezőjét érte el vele, mint amire számított, ugyanis Britney Spears felháborodva reagált a hallottakra. Az énekesnő határozottan kijelentette, hogy nem járul hozzá a róla szóló életrajzi filmhez és igencsak összezavarodott azon, hogy miért más mondaná el az ő történetét, ha ő maga is képes rá,

mivel még nem halott

- írja az OK! magazin. Spears mostanában ezen kívül főleg a meztelenkedéseivel hívja fel magára a figyelmet.