Jennifer Aniston megdöbbentő vallomást tett

26th Annual Screen Actors Guild Awards - Media Center GettyImageRank1 arts culture and entertainment celebrities film industry awards ceremony sag bestof topix Horizontal FASHION
LOS ANGELES, CALIFORNIA - JANUARY 19: Jennifer Aniston attends the 26th Annual Screen Actors Guild Awards at The Shrine Auditorium on January 19, 2020 in Los Angeles, California. 721313 Emma McIntyre/Getty Images for Turner/AFP (Photo by Emma McIntyre / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Jennifer Aniston meglepő őszinteséggel vallott a magánéletével kapcsolatban és más hollywoodi dolgokról is beszélt az intim interjúban. 
Vágólapra másolva!

A Jóbarátok színésznője az Allure magazain interjújában bevallotta, hogy nem szereti a közösségi médiát, és Hollywoodról is lesújtó véleménye van. Aniston szerint a Jóbarátok című sorozatnak azért van még ma is hatalmas sikere, mert abban még nem szerepel a közösségi média és az okostelefonok. Szerinte ma már nincsenek igazi mozisztárok és a gyors médiafogyasztásnak meg a TikTokhoz hasonló oldalak gyors terjedése miatt nincsenek már igazi sztárok sem.

"Soha senki nem lesz olyan híres, mint ő. Az a fajta tömeghírnév-jelenség, ami olyan régóta ég, ma már egyszerűen nem elérhető. Ő olyan, mint egy némafilmsztár a TikTok-os szarháziak generációja között" – olvasta fel egy riporter Anistonnak az írást, melyet egy jóbarátja fogalmazott meg róla. A színésznő ennek kapcsán fogalmazta meg saját kritikáját a mai világról:

Nincs többé csillogás. Régen még az Oscar-partik is szórakoztatóbbak voltak" – reagált Aniston a felolvasott szövegre. A tömeghisztériát Aniston körül az is jelzi, hogy mikor a színésznő rászánta magát és csinált magának egy Instagram-oldalt, annyian követték őt be ott, hogy az oldal összeomlott.