Lebukott szerelme előtt Vastag Csaba

20 éves a Terror Háza Múzeum, ingyenes ünnepi koncert, Vastag Csaba
Vágólapra másolva!
Vastag Csaba és párja, Evelin nem régóta alkotnak egy párt. Szerelmükben olyan biztosak, hogy már gyerekeket terveznek, akár 12-őt is - írja a Story. A lánykérés is különleges módon történt. 
Vágólapra másolva!

Vastag Csaba azt akarra, hogy szerelme ne is sejtse, hogy megfogja kérni a kezét, ezért a lány 25. születésnapjára időzítette a lánykérést. Az énekes azonban lebukott a szervezés közben, és kiderült, hogy mire készül.

„A születésnapomra egy egész napos kincskereső Disney-túrát szervezett Csabi. Fantasztikus volt, minden állomáson volt egy feladat, amit ha jól oldottunk meg a betűkből kiderült a következő állomás helyszíne. Sokat utaztunk, egész nap mentünk és az utolsó állomásra igencsak elfáradtunk. Ezért a születésnapi vacsorát szerettem volna elhalasztani, de Csabi nem hagyta. Akkor persze még nem sejtettem, hogy miért" – emlékszik vissza Evelin, aki alig jutott szóhoz, mikor meglátta a csodálatosan díszített helyszínt és a szűk családi kört.

Aztán felcsendült egy dal, Csabi elővette a gyűrűt és feltette a nagy kérdést. Akkora 'igen'-nel reagáltam, hogy talán a világ másik felén is hallották. Egymás nyakába borultunk, földöntúli boldogság járt árt minket. Minden eljegyzésről alkotott kislánykori álmomat túlszárnyalta Csabi. Kívánom, hogy minden nő átélhessen ehhez hasonlót" – mondta boldogan Evelin a lánykérésről.