Egy évig titkolta barátnőjét a világ legszexibb férfija

(FILE) Chris Evans Named People's 2022 Sexiest Man Alive USA United States IDSOK America NurPhoto California CA LA West Coast Los Angeles County Hollywood Downtown LA DTLA Carpet Arts Culture Editorial Attending Celebrities Posing 2019 Photography Image P
(FILE) Chris Evans Named People's 2022 Sexiest Man Alive on November 7, 2022. LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA - APRIL 22: Actor Chris Evans wearing Salvatore Ferragamo arrives at the World Premiere Of Walt Disney Studios Motion Pictures and Marvel Studios' 'Avengers: Endgame' held at the Los Angeles Convention Center on April 22, 2019 in Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto) (Photo by Image Press Agency / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A People magazin nemrég a világ legszexibb férfijának választotta Chris Evanst, így bizonyára sok nő kíváncsi rá, hogy ki a barátnője – ami most ki is derült.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, a People magazin idén Amerika kapitány megszemélyesítőjét, Chris Evanst választotta a világ legszexibb férfijának – most pedig az is kiderült róla, hogy már több mint egy éve boldog párkapcsolatban él.

Chris Evans Forrás: NurPhoto via AFP/Image Press Agency/NurPhoto/Image Press Agency

A People-nek a színész egy ismerőse nyilatkozott, ő árulta el, hogy Evans már jó egy éve együtt van egy portugál színésznővel, Alba Baptistával, akit legutóbb a Warrior Nun című sorozatban lehetett látni. Ő az:

A nyilatkozó ismerős szerint meglehetősen komoly kapcsolatról van szó: "Szerelmesek egymásba, Chris sosem volt még boldogabb. A családja és a barátai is mind imádják a nőt" – mondta.