Meglepő dolgot árult el az esküvőjéről Nádai Anikó

Nádai Anikó, Hajmásy Péter
Vágólapra másolva!
Nádai Anikó nyáron adott életet második kisfiának, azóta érthető módon kissé eltűnt a nyilvánosság elől, hiszen családjának szenteli minden idejét. Ezért sokakban felmerül a kérdés, hogy az esküvőt mikor tartja a jegyespár, miután közös gyerekük is megszületett. Nádai most elárulta, hogy milyen tervei vannak a jövőre nézve.
Vágólapra másolva!

Nádai Anikó annak ellenére, hogy otthon van a lassan négy hónapos Alexszel nagyon elfoglalt az utóbbi időben és nem csak a baba miatt. Most elárulta, hogy épp nagy lakásfelújításba kezdtek párjával, Hajmásy Péterrel, hogy bővítsék a családi fészket.

ezért jelenleg építkezésben vagyunk. Számunkra most ez a legfontosabb, hogy kényelmesen elférjünk mind a négyen. Terveink szerint a jövő év végére lesz kész, ezért

nem hiszem, hogy az az esküvő jövőre kivitelezhető lesz.

De mindenképp szeretnénk egy szép lagzit tartani, ahol hercegnőként tündökölhetek egy gyönyörű ruhában. Nekem még nem volt esküvőm, ezért semmiképp sem szeretném, hogy kimaradjon" – árulta el Nádai, aki így leghamarabb két év múlva mehet férjhez a tervei szerint.

A kétgyerekes anyuka azt is elárulta, hogy első osztályos kisfia hogyan viszonyul kistestvéréhez és hogyan változott az életük a baba érkezése után.

Peti és a családja sokat segít a baba körül. Alex nagyon jó baba, eleinte picit hasfájós volt, de most már egyre többször sikerül nyolc-kilenc órát átaludnia. A nagyobbik fiam, Patrik is lelkesen segít: a múltkor, amikor sírt a baba, odament hozzá, majd addig bohóckodott előtte, amíg Alex el nem kezdett nevetni" – mesélte büszkén Nádai, aki nagyon boldog, hogy nagyobbik fia is örül a kistestvérének és az iskolában is jól teljesít a megváltozott helyzet ellenére is.

"Egyszerűen imádja! Már most, két hónap után megtanult folyékonyan olvasni. Nem is gondoltam volna, hogy ennyi leckéje lesz már elsőben, de ő lelkesen csinálja őket" – mesélte az első osztályos Patrikról a büszke édesanya.