Varga Viktor a barátnőjéről: Korábban összeköltöztünk egy időre, de nem lett jó vége

Párharc
Vágólapra másolva!
Varga Viktor és Zsembera Liliána nyerték meg a Párharc első évadát, a nyereményt elfelezik, egyelőre nincsenek komolyabb közös terveik.
Vágólapra másolva!

A Párharcban megnyert tízmillió forintot igazságosan elfelezték: egy részét utazásra szeretnék fordítani, Liliána a többit a jövőjére, Viktor pedig az épülő házára költi. Közös jövőjükre nem tesznek félre, az énekes ugyanis még legalább hét évig nem akar végleg megállapodni.

Én negyvenkét éves koromban szeretnék gyermeket, addig viszont szabadon akarok élni. El tudom képzelni, hogy Lili lesz a gyermekeim édesanyja, aztán majd kiderül, mit hoz az élet. Jelenleg nagyon boldog vagyok vele, mindent megad nekem, amire szükségem van" - mondta.

Forrás: TV2

Varga Viktor számára még az is kérdéses, meddig képes hűséges maradni szerelméhez. "Azt vallom, a monogámia nem való az embereknek, nem arra vagyunk kitalálva, hogy az egész életünket egy ember mellett éljük le. A páromat is próbáltam erre rávenni, ám az egy hónapig tartó nyitott kapcsolat után Lili kérte, hogy fejezzük be, mert ő nem bírja. Megértettem, és most próbálok úgy létezni mellette ahogy ő szeretné. Meglátjuk, meddig bírom, de próbálkozom, mert ő nagyon sokat jelent a számomra" - árulta el a Blikknek.