Megviselték a kritikák a Sztárban sztár leszek! nagy esélyesét

Kökény Dani
Sztárban Sztár leszek! - 3. évad
Vágólapra másolva!
Kezdi megszokni Kökény Dani, hogy felismerik, és nem tud úgy végigmenni az utcán, hogy valaki ne szólítaná meg. 
Vágólapra másolva!

"Mindennapossá vált, bármerre fordulok meg, megszólítanak az emberek, most már kezdem ezt megszokni. Általában fotót és autogramot kérnek, jó érzéssel tölt el, hogy sokan szeretnek. Nem volt még senki tolakodó, nincsenek negatív tapasztalataim, de ezt igyekszem is elkerülni.

Rengeteg levelet kapok, kezdetben rosszul kezeltem, mert próbáltam mindenkinek válaszolni, rájöttem, hogy ez lehetetlen. Ha van időm, reagálok, de most a felkészülésre koncentrálok, ez a legfontosabb számomra" - kezdte Dani a Borsnak.

Forrás: Tv2

"Minden produkciót intenzív egy hetes felkészülés előz meg, melynek eredményeként mindenki azt várná, hogy pozitív visszajelzést kapjon a mesterektől.

De mindenből igyekszem tanulni, most is erőt próbálok meríteni, és dupla annyi energiát fektetni a felkészülésembe, mint korábban. Mindvégig bíztam a közönségben, hogy támogatni fognak a szavazataikkal, nekik köszönhetően ezen a héten is bizonyíthatok. Úgy érzem, ez lesz a legjobb hangutánzásom és előadásom. Távol áll Louis Armstrong stílusa, de pont ezért szeretem ezt a feladatot, hiszen eddig hasonló kategóriájú énekesek bőrébe kellett bújnom, végre egy új oldalamat is megmutathatok" - részletezte.